Ja halusin kesäkuulumisista nostaa erikseen vielä muutamat ihan viime aikoina tekemät tekeleet (kun ranne on alkanut paranemaan ja vähän pitempään uskaltaa jo jotain tehdä. vaikka lopputuloksenahan yleensä on rannekipu kun en malta lopettaa ajoissa).

Kynsikkäät. Sitten vihdoin ja viimein, kun ne ensimmäiset innostuksissani tein siis lapasiksi asti.
Ruskea 7 veljes päävärinä.
Itse jollain kasvilla värjätty vaaleahkon keltainen 7veljes. (Harmittaa, kun ei ole tullut noihin lankoihin laitettua mitään merkkejä, kun ei niitä oikeasti enää muista sen värjäysillan jälkeen, että mikä oli mikäkin). Tällä värjätyllä langalla tuli sitten aina oikeen -osuuteen kuvio, jonka malli menee näin:

0^0^
00^0
Joka tarkoittaa sitä, että ^on se vaalean keltainen ja 0 on ruskea.

Kynsikkäät loppuvat rystysten päälle. Ehkä olisin tykännyt, että yksi tai kaksi kerrosta pitempi olisi ollut, mutta toisaalta, silloin kämmenessä olisi voinut olla jo vähän liian pitkä.
Peukalo olikin sitten vähän haasteellinen. Että mitenkä pitkä olisi hyvä. Ensin tein liian pitkän, koska ajattelin, että mitä pidempi, sen lämpimämpi. Mutta kun sitten valmiina testasin sitä, niin yli kärkinivelen (IP-nivel) menevä on huono.
Seuraavaksi lyhensin sitä juuri loppumaan IP-niveleen ja yhh, tuntui vieläkin huonommalta toimivuudelta koko peukalo. Sen jälkeen lyhensin vielä muutaman kierroksen, jotta kun peukalon taivuttaa Ip-nivelestä, niin kynsikäs jää alle nivelen. Tällöin peukalo on toiminnallisin eikä tunnu inhottavalle.