Olen tässä tammikuun aikana käynyt istumassa johtaminen ja laadunhallinta kurssilla. Kurssi on nimensä veroisesti erittäin "mielenkiintoinen" ja "kiinnostava", joten olen käyttänyt siellä aikani neulomiseen. Tuolle toiselle neulon vihreällä ja mustalla langalla (tuplana siis) hattua, johon mahtuu tukka. Syksyllä tehty mustapunanen oli vähän liian iso, toivottavasti tämä ei ole vähän liian pieni... Ei ole vielä valmis, ehkä tämän viikon luennoilla. Eka pitää vaan muistaa selvittää, et joko sitä kavennetaan...

Joulun allahan minä harjoittelun syventävillä päivillä neuloin itselleni ruskee-vihree raitaisia lapasia. No, joululomalla vähän lisää, niin, että ne jäivät peukkuja ja päättelyitä vaille valmiiksi. Nämä saivat viime perjantaina mielenterveys luennoilla peukalot.

Mielenterveys luennot eivät loppuneet peukun eikä hatun teonkaan (ehkä siinä kohassa missä ehkä pitäis kaventaa) jälkeen joten piti  keksiä uutta tekemistä. Luokkakaverini siinä pöydällä vieressäni sanoi haluavansa jotkut semmoset hanskat, missä ei ole sormia eikä peukalon päätä. En nyt millään keksi miksi niitä hanskoja sanotaan, mut joka tapauksessa. Kysyin käykö se ruskea mitä minulla jäi niistä peukuista. Eka ajattelin, että olis siihen jotain raitoja tullut, mutta kun ei vielä resorinkaan jälkeen loppunut luento, niin se oli sit sillä selvä. Luentoa riitti koko ensimmäisen hanskan tekemiseen, tai se peukalokohta jäi vielä laittamatta loppuun.