Viime viikolla käytin luentoja opetellessani taas virkkaamaan isoäidin neliöitä. Perjantaina sitten luokkakaveri heitti, että jos tekisin sille ponchon. Ensin vähän emmin, mutta jo kotiin päästyäni ajattelin, että tottakai teen.

Ja kuten arvata saattoi, väritoiveena oli ruskea. Kävinpä siis minimanista ostamassa ruskeeta 7 veljestä muutaman kerän (siellä kun se maksaa vain 3.35e kun esim anttilat yms se maksaa 4.00e, jos joku tietää mistä vielä halvemmalla niin saa kertoo!!).

Harmi vain, ne viime viikon palat ovat vähän turhia, kun se oli joku ikivanha ruskea lankakerä eikä se oo lähellekään samaa sävyä kuin tämä uusi. Mutta eipä sillä, pari ensimmäistä lappua on väärin tehtykin ne kerroksen vaihtumiset kun ohjeeni oli sanallisesti huono enkä jaksanut niin katsella kuvasta niin tarkkaan. Ihmettelin kyllä, että en minä ennen näin tätä oo tehnyt.

No mutta nyt sitten lähinnä maanantaista eteenpäin olen noita neliöitä koittanut vääntää. Olisikohan tällä hetkellä jopa huimat kolme valmista ja pari keskeneräistä (kotona ja koulussa kun omat keräsä ja koukkusa). En tiiä yhtään kuinka monta palaa tarvii tai miten se muutenkaan käytännössä onnistuu, mut mä uskon, et kun noita lappuja tulee enemmän niin sekin alkaa hahmottua pikku hiljaa. Ei. En jaksa etsiä mitään ohjeita tms. Fiilispohjalta lähetään kyllä niin täysin tähän hommaan.