Blogini on jo kohta 10-vuotta vanha. Kuitenkaan blogi-innostukseni ei ikinä kestänyt tarpeeksi pitkään enkä ikinä saanut otettua tuotoksistani valokuvia blogiin, vaikka kuinka halusin. Nyt kuitenkin pitempään olen jo tuumaillut uudestaan aloittamista ja nyt siihen rohkenin.

Mielessäni on selkeät suunnitelmat miltä blogini tulee näyttämään, mutta vain aika näyttää onnistunko siinä. Luvassa kuitenkin vähemmän tekstiä, enemmän kuvia. Käsitöiden lisäksi saatan välillä innostua kertomaan sisustuksesta, kauniista maisemista sekä herkullisista ruuista ja leipomuksista.

Blogini olemassa olon aikana olen opiskellut koulunkäyntiavustajaksi ja toimintaterapeutiksi. Työurani jäi kuitenkin liian lyhyeksi kovien niska- ja selkäkipujen vuoksi. Diagnoosiksi olen sittemmin saanut yliliikkuvien nivelien ja skolioosin lisäksi fibromyalgian. Tulevaisuus on avoin, mutta toivottavasti se sisältää jossain vaiheessa vielä työntekoa, käsitöiden tekoa enemmässä määrin ja muuta mukavaa ajanvietettä.

Fibromyalgian tiimoilta tahdonkin ensimmäisenä esitellä viime viikolla ompelemani swanssit. Nämä ovat aivan mahtavat helpottamaan pakkasen aiheuttamia jalkakipujani.

 

swanssit-normal.jpg

Ohje näiden tekoon löytyi Laivakissan blogista.
Uuden elämän sai äitini vanha villapaita. Muotoa etsiessäni pidin housuja väärinpäin jalassa ja laitoin nuppineuloilla kiinni. Kaikki saumat ompelin saumurilla.