Kylläkin jo ehkä kaksi viikkoa sitten, mutta oon unohtanut päivittää tietoja. Ja kuten arvata saattaa, minä en muistanut valokuvata valmista tuotosta.
En oo ihan täysin tyytyväinen lopputulokseen, mut ponchon saaja ainakin sanoi olevansa ihan tyytyväinen ja vissiin siitä jokunen euro tilillekin on tullut. En oo jaksanut katsoa että tuliko se summa mistä oli puhetta, mutta ei sillä minusta niin väliä oo, kun tekemisen ilosta (hehe tosi ilosta kun joka kerta tekiessä kauhee tuska, et pitäis purkaa....) tein.

Tein siis kokonaisuudessaan niin, että:

1. Virkkasin isoäidin neliöitä ehkä 9 kpl, jotka liitin toisiinsa.
2. Virkkasin isoäidin neliöiden idealla (pylväitä, ketjusilmukoita, pylväitä..) kaula-aukon. Kavensin aina kulmista fiilispohjalla.
3. Virkkasin samalla tyylillä helmaa pidemmäksi. Kavensin siellä täällä keskellä, mutta olis pitänyt alunperinkin olla pikkusen kapeempi ja vähemmän levee jo valmiiks, kun sithän se levis minusta aivan liian paljon...
4. Ja lopuksi vielä kasvikirjoja (niitten tarve mulla on aina ollut vain hapsujen teossa ja telkkaripöytänä :D) apuna käyttäen leikkelin hapsut ja laitoin ne joka toiseen reikään.

Helppoa vai mitä?