Maanantai-iltana taas sain innostuksen ompelemaan. Etsiskelin esille kesken eräiset housut ja ompelulangan ja loput housukangaspalat.
Muutamia saumoja olisi taas pitänyt saumurilla ommella, mutta saumuri katko taas kaikki langat niin enpä jaksanut yrittää niitä korjata. Ompelukoneella sitten vain. Isona kun olen rikas tyttö, ostan uuden paremman saumurin. (ja palautan vanhan takaisin pitkäaikaislainasta)
Huomaan inhoavani vyötärökaitaleen ompelua aina vaan enemmän. Se kun yleensä on yksi niitä viimesiä asioita niin ei jaksais enää tehä kunnolla. Ja oikeestaan isoin puute nyt mun vyötärökaitaleesta oli oikeasti ensin vain pelkkä unohdus, mutta kyllä se sitten lopulta vaihtui ehkä vain laiskuudeksi. En jaksanut nimittäin laittaa tukikangasta siihen. Huomasin vasta vähän liian myöhään kun olin jo nuppineulottanut kaitaleen kiinni housuihin niin en sit enää jaksanut. Ja lopulta se vyötärökaitale olikin vähän liian leveä taas vaihteeksi ja se nous varsinkin takaa vähän liian korkeelle, mut seuraaviin housuihin sitten panostan enemmän.
Taskujen ompelussa en ymmärrä miten aina pystyn siihen nykyään. Ne tulee liian tiukasti ommeltua ja tälläkään kertaa hyvä että saa edes käden tungettua koko taskuun. Vaikka muka aina yritän niitä laittaa vähän löysemmin ja kaikkee, mut aina ne vaan nykyään tulee liian tiukoiksi. Ehkäpä sit ens kerralla...

No mutta housut tulivat valmiiksi lahkeiden nauhoja lukuunottamatta. Eilen kävin ostamassa nauhat joten ei tarviis kuin pujotella ne enää.
Myöhemmin keskustassa pyörimisen jälkeen olin menossa kolmikulmaan vielä ostamaan maitoa. No ajatuksissani kävelin suoraan eurokankaaseen ja oikeestaan vasta palalaatikkojen luona tajusin, et täältä ei kyllä saa maitoo. Löysin kuitenkin niin hauskan mummolan-näkösen kankaan että oli pakko ostaa se. Kannoin kyllä pitkään punaista mikrofleeceä, et siitäkin olis tullut toinen kiva fleece-paita, mutta päädyin kuitenkin siihen mummolakankaaseen. Siitä tulee kiva paita. Vetoketju eteen, ehkä huppu, tai ehkä kaulus. en tiedä. Mutta perus paita kuitenkin. Harmitti kun en illallla tajunnut laittaa pesuun kutistumaan ja vasta nyt aamulla laitoin. Olis hyvin ehtinyt nyt sitä tekemään...

Niin ja ettei nyt ihan unohdettais tuota otsikon mukaista aurinkolasipussia, niin housujen teon jälkeen kaivoin vihreän fleecepalan ja ompelin siitä pussin ja siihen vain naru kaulaan ja siinä oli nyt jonkinmoinen pussukka aurinkolaseille. Tätä oon suunnitellut ehkä kaks vuotta, kun lasien oikea pussi hävisi ja mitä tähän meni aikaan, viis minuuttia?