Koulun luovien terapeuttisten toimintojen -kurssille tein viimeiseksi tehtäväksi, luovan prosessin tuotokseksi, itselleni liivihameen.

Hame on yksiväristä ruskeaa kangasta jossa on vähän melko huomaamattomia pystyviivoja. Hame on ajateltu käytettäväksi housujen ja paidan päällä, joten mitta on sen mukainen. Lyhyt.
Edessä on kaksi taskua.

Kaavat on muokattu siitä samaisesta SK paita-kaavasta jolla fleece paitaa ym. oon tehnyt. Tein siis niin, että nuppineulotin ne kaavat siihen kankaalle ja fiilispohjalta sitten leikkasin sen hieman isommaksi ja paaaljon pitemmäksi. Oikeasti niin pitkäksi mitä kangasta riitti. Tiesin, että se on aaaaivan liian iso, mutta en jaksanut mittailla sitä siinä ja aattelin et paljon helpompaa sitten kun se on vähän kasassa...

Sitten vaan tsim tsam tsum ja pikku hiljaa se alkoi näyttää hameelta ja osas leikata lyhkäsemmäks. Ja taas kyllä luovuus oli huipussaan kun "hups, tää olis helpompi ollut tehnyt vähän eri tavalla, MUTTA....". Et oikein sopiva oli tähän mun luovaan prosessiin tämä(kin) työ.